Gewijd aan kwaliteit, snelheid en diversiteit

Onze specialisaties omvatten toegewijd en expressvervoer naar belangrijke bestemmingen zoals Polen, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Engeland en Turkije. Bovendien bieden we waardevolle diensten zoals transportverzekering, flexibel laden en lossen op uiteenlopende tijdstippen, zorg voor bijzonder transport (zoals gevaarlijke goederen), urgente zendingen, zowel groepage als complete vrachten, deskundige douaneafhandeling en efficiënte op- en overslagmogelijkheden (Warehousing).

Ons assortiment omvat ook groepage- en volledige ladingopties, waarbij we expertise bieden in douaneformaliteiten voor ongehinderde doorvoer. Als kers op de taart bieden we efficiënte op- en overslagmogelijkheden, waardoor we een allesomvattend pakket aan wegtransportdiensten bieden.

Vraag een offerte aan

Eersteklas wegtransportoplossingen

Dankzij onze strategische partnerships met toonaangevende transportbedrijven in bijna elk Europees land kunnen we een wegtransportdienst van de hoogste kwaliteit aanbieden. Onze expertise strekt zich uit tot het vlekkeloos organiseren van zowel gedeeltelijke ladingen als volledige vrachten, binnen een uitgestrekt netwerk dat Europa, Engeland en Turkije bestrijkt. Met een onwrikbare focus op kwaliteit en snelheid, overtreffen we de verwachtingen van onze klanten keer op keer.

Onze toewijding aan uitmuntendheid blijkt uit elk aspect van onze dienstverlening. Of het nu gaat om nauwkeurige planning, zorgvuldige uitvoering of tijdige levering, we streven ernaar om een naadloze en betrouwbare transportervaring te bieden. Ons team staat klaar om uw vracht met de grootste zorg te behandelen en uitzonderlijke resultaten te leveren die uw tevredenheid garanderen.

Vraag een offerte aan

Binnenkijken bij Sevenhills

Wij zijn er trots op dat we door ons brede aanbod van diensten, kennis, ervaring, flexibiliteit en service een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde. 

Order transport