Optimaliseer transport

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van goederen naar China. Ons aanbod omvat diverse transportmogelijkheden, zoals luchtvracht, zeevracht en spoorvervoer. Ons doel is om uw goederen snel, veilig en kosteneffectief naar China te vervoeren. Ongeacht de door u gekozen transportmethode, verzekeren wij een veilig en betrouwbaar vervoer van uw goederen naar China.

Efficiënt goederentransport

Wij bieden een uitgebreid scala aan transportmogelijkheden voor het vervoer van goederen naar China, inclusief luchtvracht, zeevracht en spoorvervoer, om ervoor te zorgen dat uw goederen efficiënt worden vervoerd.

Onze uitstekende spoorverbindingen zorgen voor naadloze logistiek. Met een uitgebreid netwerk van partners in China kunnen we uw goederen snel en efficiënt bezorgen. We bieden tevens diverse aanvullende diensten aan, waaronder douaneafhandeling, verzekeringen en opslag. Hiermee leveren we een complete transportoplossing voor uw goederen naar China. Voor meer informatie over onze transportmogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte.

Vraag een offerte aan

Onze expertise

Spoed zending uit China? Bij Sevenhills Logistics ben je op het juiste adres.

Order transport