Complete logistieke oplossing

Bij Sevenhills gaan onze diensten verder dan enkel transport. We faciliteren ook opslag en efficiënte op- en overslag van diverse goederen. Of het nu gaat om direct crossdocken, kort- of langetermijnopslag, wij bieden flexibele oplossingen.

We behandelen groepering van containers met meerdere ontvangers, effectieve behandeling van volle containers met diverse colli voor toegevoegde logistieke waarde, en zorgen voor het laden van exportcontainers met zeewaardige beveiliging. Bovendien verzorgen we het vervoer van containers naar ons magazijn.

Vraag een offerte aan

Veilige opslagoplossingen

Ons state-of-the-art magazijn doet dienst als een officieel erkend douane-entrepot, en dit biedt aanzienlijke voordelen voor wie op zoek is naar uitgestelde douanerechten. Met Sevenhills krijgt u niet alleen een betrouwbare partner voor al uw logistieke vereisten, maar tevens voor het efficiënt afhandelen van douaneformaliteiten en het verzorgen van uw opslagbehoeften.

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke of langdurige opslag, ons magazijn is zorgvuldig ontworpen om de veiligheid en integriteit van uw goederen te waarborgen. De douane-entrepot status stelt ons in staat om flexibele oplossingen te bieden die passen bij uw zakelijke doelen en uw financiële planning optimaliseren.

Vraag een offerte aan

Binnenkijken bij Sevenhills

Wij blijven werken aan onze service, brede aanbod van diensten en flexibiliteit en zijn er trots op dat we een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde.

Order transport