Behandeling van douanedocumentatie

Ons werk strekt verder dan enkel het regelen van transport; het omvat tevens een uitgebreid scala aan taken, waaronder de behandeling van douanedocumentatie. Douanedocumenten vormen officiële papieren die onontbeerlijk zijn voor het inklaren van goederen bij de douane, zowel bij internationale import als export.

De aard van deze douanedocumenten kan variëren, afhankelijk van het land, de eigenschappen van de goederen en de specifieke douaneregulaties.

Vraag een offerte aan

Naadloze afhandeling bij de douane

Bij import komt een scala aan procedures kijken. Of je nu goederen van buiten de Europese Unie importeert via lucht-, zee- of wegtransport, douaneafhandeling is van essentieel belang. Onze diensten omvatten de douane-inspectie, het beoordelen van toelaatbaarheid van goederen in Nederland en de vaststelling van btw en invoerrechten.

Als je goederen exporteert, staan we aan je zijde. We nemen alle administratieve handelingen voor doorvoer en uitklaring op ons. Vanaf het moment van vertrek tot aan de aankomst op de plaats van bestemming, zorgen we voor een vlekkeloze logistieke afwikkeling, zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten.

Vraag een offerte aan

Binnenkijken bij Sevenhills

Wij blijven werken aan onze service, brede aanbod van diensten en flexibiliteit en zijn er trots op dat we een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde.

Order transport