Volledig geïntegreerde oplossingen

Sevenhills biedt volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen. We beheren uw opslag, transport, douaneafhandeling, verpakking, verzending en retourzendingen. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een naadloze en efficiënte logistieke operatie.

Onze oplossingen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of u nu een klein e-commerce bedrijf bent of een grotere onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen.

Vraag een offerte aan

Volledige E-commerce

Bij Sevenhills begrijpen we de cruciale rol die logistiek speelt in e-commerce. Daarom bieden wij een complete end-to-end warehousing service die uw zorgen wegneemt.

Ons proces begint met het veilig transporteren van uw producten naar ons geavanceerde magazijn in Rotterdam. Vanaf daar nemen we elke stap van de logistieke keten op ons, inclusief naadloze douaneafhandeling, veilige opslag, doordachte verpakking, tijdige verzending en zelfs moeiteloze retourzendingen.

Door uw logistieke uitdagingen aan ons over te laten, kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten. Onze expertise stelt u in staat om uw e-commerce operaties optimaal te benutten. De resultaten spreken voor zich: een vlekkeloze en efficiënte logistieke operatie die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Onze expertise

Wij blijven werken aan onze service, brede aanbod van diensten en flexibiliteit en zijn er trots op dat we een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde.

Order transport