Eenvoudig volgen

Ons geavanceerde Track and Trace portaal biedt u een duidelijk en actueel overzicht van de status van uw goederen. U kunt gemakkelijk en nauwkeurig al uw lopende zendingen volgen, inclusief exacte locatiebepaling, vertrektijden en aankomsttijden van uw containers.

Ons klantenportaal biedt u continue, real-time monitoring van al uw import- en exportcontainers. U krijgt een up-to-date overzicht van de voortgang van uw zendingen, zodat u altijd precies weet waar uw goederen zijn. Met ons Track and Trace portaal kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij de logistieke complexiteit voor u beheren.

Vraag een offerte aan

Digitale logistieke controle

Ons geavanceerde Track and Trace portaal biedt u een duidelijk en actueel overzicht van de status van uw goederen. U kunt gemakkelijk en nauwkeurig al uw lopende zendingen volgen, inclusief exacte locatiebepaling, vertrektijden en aankomsttijden van uw containers. U heeft ook de mogelijkheid om eerdere gegevens in te zien en toegang tot documentatie in de Cloud, zoals Bills of Lading.

Met slechts een internetverbinding kunt u inloggen op ons portaal en zelfs gegevens exporteren naar Excel voor verdere analyse. Bij Sevenhills Logistics streven we naar transparantie en efficiëntie, zodat u altijd de controle heeft over uw zendingen, waar ze zich ook bevinden.

Vraag een offerte aan

Onze expertise

Wij blijven werken aan onze service, brede aanbod van diensten en flexibiliteit en zijn er trots op dat we een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde.

Order transport