Vakkundige Amazon FBA-diensten

Bij Sevenhills Logistics begrijpen we de kritieke stappen die nodig zijn voor een foutloze aflevering bij Amazon FBA-magazijnen. Onze gespecialiseerde diensten omvatten elke fase van het proces: van het ophalen van bestellingen en palletiseren tot afdichten, herverpakken en labelen.

We beheren dagelijkse containeraankomsten, met de nadruk op zendingen uit China, die bestemd zijn voor Amazon Europe. Onze deskundigheid verzekert u van een nauwkeurige en conform de regels verpakte zending, klaar voor de Amazon-schappen. Vertrouw op ons om uw FBA-logistiek moeiteloos te beheren.

Vraag een offerte aan

Vertrouw op onze expertise

Als toegewijde Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) specialisten, begrijpen we het belang van een vlekkeloze aflevering bij het FBA-magazijn. Onze uitgebreide diensten omvatten alles wat nodig is voor een succesvolle levering: van het ophalen van bestellingen, palletiseren, afdichten, en verpakken tot labelen.

Met dagelijkse containeraankomsten uit de hele wereld, met name uit China, zijn we ervaren in het halen en verwerken van zendingen voor Amazon Europe. Wij zorgen ervoor dat uw zending perfect verpakt en afgeleverd wordt, volgens de strikte normen van Amazon. Vertrouw op ons voor naadloze FBA-logistiek.

Vraag een offerte aan

Onze expertise

Wij blijven werken aan onze service, brede aanbod van diensten en flexibiliteit en zijn er trots op dat we een naam hebben opgebouwd als betrouwbare logistieke partner die zorgt voor toegevoegde waarde.

Order transport