Een wereldwijd netwerk

Bij Sevenhills Logistics geloven we in de kracht van samenwerking. Ons agentschap overstijgt grenzen en verbindt u met een wereldwijd internationaal netwerk van gecertificeerde partners. Deze partnerschap benadering stelt u in staat om wereldwijd succesvol en zonder zorgen zaken te doen.

Ons lidmaatschap bij de World Cargo Alliance (WCA) voegt een extra dimensie toe aan ons agentschap. Als een toegewijd lid van dit wereldwijde expeditienetwerk, hebben we toegang tot bijna 12.000 zorgvuldig geteste en beoordeelde leden verspreid over 192 landen en 900 steden/havens.

Verenigd en sterker

Dit garandeert dat we samenwerken met hoogwaardige expediteurs die een gedeelde visie delen: streven naar excellentie in de logistiek. De afbeelding van het WCA-logo symboliseert onze verbondenheid met dit krachtige netwerk.

Het vertegenwoordigt onze vastberadenheid om u te voorzien van betrouwbare, wereldwijde logistieke oplossingen, gesteund door gedeelde waarden van kwaliteit en professionaliteit. Met ons agentschap en het WCA-lidmaatschap kunt u erop vertrouwen dat uw internationale zakelijke doelen op de meest effectieve en veilige manier worden bereikt.

Vraag een offerte aan

Onze expertise

Wereld aan mogelijkheden.

Order transport