Over Sevenhills Logistics


Sevenhills logistics is een neutraal logistiek bedrijf met Escrow oplossingen voor alle soorten bedrijven en handelaren uit alle soorten industrieën over de hele wereld. Onze kennis, expertise, wereldwijde netwerk van professionele logistieke agenten stellen ons in staat oplossingen op maat aan te bieden voor al uw logistieke transportbehoeften. Over de weg, door de lucht, over het spoor of over het water: wij zorgen ervoor dat uw goederen altijd op tijd en ongeschonden op hun bestemming aankomen.

Visie

Sevenhills Logistics is een onafhankelijk full-serviceprovider met een wereldwijd netwerk. Hierdoor kan Sevenhills Logistics uw goederen vakkundig en snel van A naar B vervoeren. Ons doel is om u de beste logistieke oplossing voor uw bedrijf te bieden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en we doen écht wat we beloven.

Missie

Als volledig onafhankelijk Expeditiebedrijf proberen wij onze klanten te ontzorgen. Onze klanten moeten hun opdracht met een gerust hart kunnen afgeven aan ons en wij verzorgen alles tot in de puntjes. Onze missie is; kwaliteit leveren!